Gå till menyn Gå till sidans innehåll Gå till sidfoten
Publicerad: 2023-06-30

EMQ söker registerhållare

EMQ söker registerhållare för elevhälsans medicinska insats (EMI) med bakgrund som skolsköterska eller skolläkare. Registerhållarens uppdrag utgörs av 20 procent i dagsläget.

Styrgruppen söker en registerhållare med stort engagemang för att utveckla EMQ som verktyg i det systematiska kvalitets- och förbättringsarbetet för att kunna följa upp barn och ungas fysiska och psykosociala hälsa.

Registerhållarens uppdrag är bland annat att vara huvudansvarig för registrets utveckling och drift, ha kunskap om de regelverk som finns inom kvalitetsregisterområdet och att vara väl förankrad i berörda professioner.

Registerhållare har ett nära samarbete med användare för anslutna vårdgivare.

Läs mer om kvalitetsregister på kvalitetsregister.se

Arbetet under 2023 kommer i första hand att ha fokus på fortsatt anslutning av flera vårdgivare och att tillsammans med styrgruppen och professionsföreningarna utveckla innehållet av hälsodata i EMQ. I uppdraget ingår också att ansvara för innehållet på webbplatsen www.emq.nu.

Kontakt

För frågor och intresse av uppdraget kontakta Carina Andersson, e-post: carina-c.andersson@regionblekinge.se, mobil: 0734-47 12 89.